top of page

Wedding Wednesday - intimate weddingZe worden steeds minder uitzondering dan regel, die intieme huwelijken. De meeste koppels die hun huwelijk dit jaar konden laten doorgaan, moesten dat doen in intieme kring. Ik begrijp het helemaal als jij niet tot die groep behoort, wil dansen tot de zon opkomt en daarom je huwelijk uitstelde. Maar een klein huwelijk kan ook erg mooi zijn, dat zullen de intieme trouwers onder ons zeker beamen. Daarom geef ik je vandaag 7 'intieme' ideetjes voor deze Wedding Wednesday.


🖤 Start je dag even vroeg. Het is niet omdat je gastenlijst beperkter is dat je planning dat ook moet zijn. Het is nog steeds jullie mooie dag, dus dan kan je er maar beter volop van genieten, zeker als je door bepaalde maatregelen 's avonds niet zo lang kan doorgaan als je wil.


🖤 Zorg voor livemuziek. Nu je gastenlijst veel korter is, is er waarschijnlijk wat budget over voor speciallekes. Een goede manier om je bubbelfeestje extra sfeervol te maken, is kiezen voor livemuziek, tijdens je ceremonie of na het diner op de achtergrond. Hoewel in zo'n klein gezelschap achtergrondmuziek snel zal evolueren naar een mini-concertje.


🖤 Nog een leuke extra die iets te prijzig is in een groot gezelschap, is een wine tasting voor al je gasten (of gin of whiskey, whatever jou gelukkig maakt). Zorg er in dat geval wel voor dat je gasten allemaal veilig thuisgeraken ;-).


🖤 Neem foto's met iedereen. Kan je je inbeelden dat je met elk van je 150 gasten op de foto zou gaan? Misschien niet. Maar 15 gasten in je fotoshoot betrekken is helemaal niet moeilijk. Zorg nog steeds voor een momentje met jullie twee, maar plan nadien ook een uurtje foto-tijd in met de hele bende. Plezier én leuke foto's achteraf gegarandeerd!


🖤 Maak het extra persoonlijk. Verder dan een naamkaartje als persoonlijke touch komen de meeste huwelijken niet. Maar nu heb je misschien wel tijd om voor al je gasten een persoonlijke brief te schrijven of een gepersonaliseerd cadeautje te voorzien?


🖤 Ben je niet het type dat geniet van urenlange gesprekken aan tafel, voorzie dan een leuk alternatief om die uren wat te doorbreken. Een quiz of gezelschapsspelletjes klinken misschien wat stoffig, maar als je er weer een unieke en persoonlijke touch aan geeft, zal het je gasten ongetwijfeld interesseren! Maak bijvoorbeeld een memoryspel met mooie herinneringen of grappige anekdotes die jullie samen al beleefden.


🖤 Betrek àl je gasten, ook zij die er niet bij konden zijn. Dat hoef je niet te doen met een livestream tijdens de ceremonie, je kan hen ook iets toesturen dat eigen is/was aan jullie dag: een playlist met de ceremoniemuziek, een stukje tekst uit jullie geloften of een bakmix om thuis een kleine wedding cake te maken.


Heb jij nog ideeën om een intiem huwelijk extra speciaal te maken?

Comments


bottom of page