top of page

ANY QUESTIONS?

 • Heb je een weddingplanner / weddingstylist nodig?
  Niet elk koppel doet een beroep op een weddingplanner. En dat is ook helemaal oké. Maar hier zijn alvast 3 goede redenen om het wél te doen. 1. k n o w - h o w De tijd dat iedereen trouwde in de gemeentelijke parochiezaal, ligt al lang achter ons. Steeds meer koppels willen trouwen op een unieke locatie: een schuur, een loods, een tent,... Maar zo'n casco locaties brengen heel wat meer geregel met zich mee. En veel mensen zien wel het Pinterestwaardige eindresultaat voor ogen, maar hebben geen idee hoe ze dat ooit voor mekaar krijgen. Enter: your weddingplanner / weddingstylist. 2. t i j d Een huwelijk plannen neemt gemiddeld 70 tot 100 uur in beslag (ofwel: 9 à 12 dagen (!) dat je fulltime met je huwelijk bezig moet kunnen zijn). Dat zijn uren die jij misschien niet hebt, niet kan of niet wil spenderen aan het plannen van een trouwfeest (want je hebt je handen ongetwijfeld al vol met honderden andere dingen). Daarbij kan je op die tijdspanne nooit alle connecties, informatie en ervaring vergaren die een weddingplanner jou wel kan bieden. 3. z o n d e r z o r g e n Het is niet altijd gemakkelijk om het overzicht te bewaren als je in contact moet staan met je locatie én fotograaf én cateraar én grafisch ontwerper én bloemist én én én... Dus hoe makkelijk is het om je weddingplanner als aanspreekpunt te hebben gedurende het hele planningsproces? En misschien ben jij wél megagoed in het onderhouden van al die contacten. Maar wat dan op je huwelijksdag zelf? Wil je echt in de gaten moeten houden wanneer je leveranciers toekomen en hen wegwijs maken? Ga je de laatkomers onder de gasten in het midden van de ceremonie nog hun plaatsje wijzen? Wil je zelf een oplossing moeten zoeken als de stroom uitvalt of er een nieuw vat bier aangesloten moet worden? Of wil je gewoon genieten van een dag met al je geliefden om je heen, zonder aan praktische dingen te moeten denken?
 • Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een weddingstylist?
  Aangezien ik beide services aanbied, kan ik me voorstellen dat er voor velen slechts een blurry line lijkt te zijn tussen het takenpakket van een weddingplanner en dat van een weddingstylist. Toch is er een wezenlijk verschil: Als planner zorg ik voor de praktische kant van het verhaal: - ik ga voor jou op zoek naar de juiste leveranciers; - ik beheer mee jullie budget; - ik zorg voor een vlot dagverloop; - ik ben het aanspreekpunt voor de leveranciers en jullie gasten. Als stylist zorg ik dat jullie huwelijk er ook fantastisch uitziet: - ik luister naar jullie visie op jullie huwelijksdag; - ik vertaal die visie naar een gedetailleerd moodboard per (dag)onderdeel; - ik zoek voor alle nodige stylingmaterialen de juiste leveranciers; - ik kleed jullie feestlocatie(s) tot in de puntjes aan. Ik kan dus alles wat bij het organiseren van een huwelijk komt kijken voor mijn rekening nemen. Handig, toch?
 • Wat is het verschil tussen een ceremoniemeester en een ceremoniespreker?
  Net omdat de term ceremoniemeester al eens voor verwarring durft zorgen, gebruik ik 'm niet. Een ceremoniemeester is de persoon die je huwelijksdag coördineert, die ervoor zorgt dat alles vlot verloopt en wordt tegenwoordig ook wel eens 'huwelijksregisseur' genoemd. Je kan mij als ceremoniemeester inschakelen via het pakket coördinatie (enkel te boeken in combinatie met planning en/of styling). Ik zorg dan voor een gedetailleerd draaiboek en ben op jullie trouwfeest het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers. Een ceremoniespreker is iemand die zich bezig houdt met de ceremonie. Steeds meer koppels kiezen ervoor om niet meer voor de kerk te trouwen, maar bouwen liever aan een persoonlijke ceremonie op maat. Je kan die zelf in elkaar steken en een van je vrienden of familieleden vragen om alles aan mekaar te praten. Maar je kan ook de professionele hulp van een ceremoniespreker inschakelen en alles nog een niveautje hoger tillen. Daarbij blijft de inhoud van de ceremonie voor jullie dan ook een verrassing tot op het moment zelf! Hoewel ik mijn liefde voor talen na mijn studies niet ben verloren, kan je mij NIET als ceremoniespreker inschakelen. Een mens moet ergens een lijn trekken, hè. Maar ik verwijs je met heel veel plezier door naar toppers in hun vak!
 • Hoeveel kost een weddingplanner?
  Ik ben graag transparant over mijn prijzen. Op die manier ben ik er eigenlijk al zeker van dat koppels die een kennismakingsgesprek inplannen niet meer zullen afhaken o.b.v. de prijs, omdat ze die op voorhand al konden checken, en dat ze mij dus contacteren omdat ze mijn stijl of visie leuk vinden. De meeste koppels vinden wat ze zoeken tussen mijn vaste pakketten: - GOLDEN HOUR (planning + styling + coördinatie) - STARDUST (styling + coördinatie) - DAYLIGHT (planning + coördinatie) - MOONBEAMS (styling) Een overzicht van wat de pakketten inhouden en de bijhorende prijzen vind je hier. Toch speciale verzoekjes? Dan maak ik na een kennismakingsgesprek graag een offerte op maat.
 • Hoeveel kost een huwelijk?
  De 'officiële' gemiddeldes zeggen dat een huwelijk ongeveer €15.000 kost. Maar net zoals elk huwelijk uniek is, kan je daar eigenlijk ook geen eenduidig cijfer op plakken. Heel veel hangt af van je gastenlijst, je locatie en je visie op je trouwfeest, maar de realiteit leert wel dat het vaak al een uitdaging is om met €15.000 euro een mooi feest in elkaar te steken. Ik probeer voor ieders budget het onderste uit de kan te halen, zolang jullie maar beseffen dat er voor bepaalde budgetten wel wat compromissen gesloten moeten worden ;-). Als je op zoek bent naar budgettips voor je huwelijk, download dan de gratis mini guide hier.
 • Welke diensten bied je aan?
  Er zijn 4 verschillende basispakketten: 1) GOLDEN HOUR (planning + styling + coördinatie) 2) STARDUST (styling + coördinatie) 3) DAYLIGHT (planning + coördinatie) 4) MOONBEAMS (styling) Meer info over de inhoud van de pakketten en prijzen vind je hier. Vind je niet helemaal wat je zoekt? Na een kennismakingsgesprek kan er altijd een offerte op maat gemaakt worden.
 • Voor welke regio's kunnen we jou inschakelen?
  Ik woon zelf in Kontich, in het midden tussen Antwerpen en Mechelen. Maar voor jouw trouwfeest zijn er geen grenzen, ook niet geografisch. Hit me up voor een huwelijk onder de kerktoren van je geboortedorp, een weekend feesten in de Ardennen of een destination wedding op een strand in het zuiden.
 • Is een kennismakingsgesprek gratis?
  Yes, dat is het zeker! Je hoeft echt niet alleen op basis van de website te beslissen of je wil samenwerken. Een kennismakingsgesprek is dus gratis, maar ook vrijblijvend. Het is belangrijk om elkaar te leren kennen, om te kijken of het klikt en om na te gaan of jouw wensen matchen met hoe ik te werk ga. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte op maat. Je kan een afspraak inplannen via mail of via het contactformulier.
 • Heb je een opleiding gevolgd?
  Ja! Ik begon met het plannen van mijn eigen huwelijk maar merkte al snel dat ik hier verder mee wilde. Dus maakte ik van de vrije tijd in de lockdown gebruik om de opleiding weddingplanner & weddingstyliste te volgen bij SALON Weddings. Nog geen moment spijt van gehad! En ook nu blijf ik me bijscholen, ik ben altijd wel met een of andere opleiding of cursus bezig om jullie steeds beter van dienst te kunnen zijn. Meer over mij lezen? Klik hier.
 • Kan ik bij jou decoratiemateriaal huren?
  Seasons of love heeft een steeds uitgebreider assortiment huurmaterialen. Het aanbod op de website was niet meer up to date, dus de rentals-pagina werd tijdelijk offline gehaald. Er wordt aan gewerkt! Koppels die met mij samenwerken krijgen 20% korting op de rentals.
 • Kan ik Seasons of love ook inschakelen voor andere feesten dan huwelijken?
  Huwelijken zijn mijn core business, maar ik zeg geen nee tegen een sporadisch ander feestje tussendoor. Hit me up met jullie wilde ideeën!
bottom of page