top of page
Kerstshoots_Lore Mattens Photography-19.jpg

Weddingplanner worden, dat was lang iets uit mijn wildste dromen. Maar tot enkele jaren geleden zag je weddingplanners enkel in films met Jennifer Lopez, dus verdween die droom naar de achtergrond en ging ik talen en journalistiek studeren. Na mijn studies begon ik te werken als televisieredacteur. 

En toen... werd ik zélf ten huwelijk gevraagd. Ik ontdekte hoe leuk dat plannen, organiseren en stylen is. Maar ook hoe enorm veel tijd zoiets vraagt en dat dat misschien niet voor iedereen is weggelegd. Met ons eigen huwelijk als vuurdoop zou ik dan toch mijn kinderdroom proberen waarmaken. Maar als ik je zeg dat we in 2020 zouden trouwen, weet je waarschijnlijk ook dat dat feestje niet is doorgegaan (en waarom...). 

 

Ik bleef echter niet bij de pakken zitten. Dit was hét moment om me bij te scholen: ik startte de opleiding weddingplanner en weddingstylist bij SALON weddings. Ondertussen heb ik al een aantal huwelijken op de teller. En durf ik te zeggen dat ik mijn passie gevonden heb. 

Ik adem structuur. Ik giet het liefst alles in een to do lijstje of tabelleke. En zelfs mijn voorraadpotten zijn gelabeld.

 

Perfectionisme is waarschijnlijk zowel mijn beste als slechtste eigenschap. Ik geef niet graag af, maar ook niet snel op. ‘Dat gaat niet, bestaat niet’ hoorde ik als klein meisje eens zeggen in een K3-film. En da’s blijven plakken.

 

Communicatie is key. Ik kan gruwelen van slecht geschreven mails of onduidelijke communicatie.

 

Ik ben geen tafelspringer, maar weet wel heel goed wat ik wil en durf daarvoor uit te komen, ook als dat soms de unpopular opinion is. Geef me even de kans om jullie te leren kennen en dan ben ik in een mum van tijd ontdooid!

 

I love knutselen. Ik ben graag creatief bezig met mijn handen en wil ook continue nieuwe skills onder de knie krijgen. Bij elk huwelijk komt er dan ook wel een klein (of minder klein) DIY-projectje aan te pas.

Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Laten we snel een theetje of roseetje drinken - alé, voor jullie wil ik ook wel eens koffie zetten ;-) - en elkaar leren kennen!

Veel liefs,

Jolien

bottom of page