top of page

Styled shoot - industrial black & white wedding

Als kick-off van het huwelijksseizoen 2022 organiseerde ik mijn eerste eigen styled shoot. Het idee rijpte al maanden in mijn hoofd. De shoot moest ademen wat Seasons of love het liefst van al doet: creatieve huwelijken creëren van een wit, leeg canvas. Ik wilde een ruwe, industriële setting met veel licht en nam het 'witte canvas' letterlijk met het kleurenpalet: black & white. Maar ik wilde ook tonen dat iedereen bij Seasons of love terecht kan: love is love. En eerlijk is eerlijk: ik had meteen één specifiek koppel voor ogen. Dus ik ben zo blij dat zij model wilden staan! Een locatie vinden die helemaal was wat ik zocht, was niet evident. Maar van zodra die gekozen was en steeds meer leveranciers mee op de kar sprongen, kreeg het hele plaatje vorm. Ik zet ze graag nog eens allemaal in de verf, want ik ben hen eeuwig dankbaar voor hun medewerking:

Concept, styling & grafisch ontwerp: Seasons of love

Fotograaf: Lisa Helsen

Locatie: L'avenirsite

Kostuums: Cassari

Koppel: Juul & Christophe


Comments


bottom of page