top of page

Arne & Jill - Liedekerke on fire

Je hoort het niet vaak, maar bij de planning van dit huwelijk nam de man het voortouw. Jill was meestal drukbezet in haar dierenartspraktijk, dus begon Arne tussen zijn brandweershifts door hun huwelijk te plannen. Maar even later kwamen ze toch bij mij aankloppen voor hulp. Ik meen mij te herinneren dat Arne's exacte woorden waren: "Ik zie door het bos de bomen niet meer".   Dus hielp ik hen met veel plezier verder met de planning en coördinatie van hun trouwdag. Maar gaandeweg werd duidelijk dat ik niet de enige was die hen bijstond.

Arne en Jill. ongetwijfeld het trouwfeest met het meeste engagement van het hele seizoen 2022. De tuin van Pépé werd omgetoverd tot feestlocatie. Tijdens de opbouw en afbraak van de tent stonden er steevast een hoop vrienden en collega’s klaar om de handen uit de mouwen te steken. Voor de aankleding van de tent verzamelden de mama’s al hun vriendinnen. Hond Zulma zorgde àltijd voor gezelschap. De broer van Jill zorgde voor een memorabele ceremonie. Aan de uitgang van de kerk werd het koppel opgewacht door een volledig brandweerkorps in uniform én een trommelkorps van de Chiro. De nonkel stond achter de DJ-tafel. En ik denk dat bijna heel Liedekerke uitgenodigd was. ⁠

Ongetwijfeld ook het trouwfeest met het coolste vervoer, een net gerestaureerde oldtimer pompierwagen. Ongetwijfeld het trouwfeest met de zaligste cowboyvibes, inclusief zelfgemaakte line dance als opener van het dansfeest. Ongetwijfeld het trouwfeest met het meeste drankgebruik, NOG meer dan ze op voorhand al ruim hadden ingeschat.⁠ Ongetwijfeld mijn allereerste trouwfeest als planner dat ik nooit zal vergeten.

leveranciers

planning & coördinatie: Seasons of love

locatie : privé

tent : BIM outdoor

fotograaf : Beeldspraak

Catering: Flavour'it
livemuziek: DNSBR & Tantris⁠
licht & geluid:
Des Animaux
meubilair:
Woodfestevents

bottom of page