top of page

Elise & Niels - dineren onder de bomen

De samenwerking met Elise en Niels begon ietwat atypisch. Ik moest de voorbereidingen namelijk zeer last-minute (zo'n drie weken voor het huwelijk) overnemen van een andere styliste die buiten strijd was. Geen concepten en stylingideeën verzinnen vanaf nul dus, maar wel kijken welke materialen er voorhanden (en al besteld) waren en daar nog een Seasons of love-touch aan geven. Gelukkige zorgde de prachtige setting van Klooster 12 al voor een goede basis. 

Misschien was niet alleen onze samenwerking, maar het volledige feest van Elise en Niels wat atypisch. Nee, schrap dat laatste. Het volledige feest van Elise en Niels was ultra-persoonlijk. Geen ceremonie of kerkelijk huwelijk voor dit duo, maar coole city vibes in het stadhuis van Lier. Diezelfde stad als backdrop voor de fotoshoot. Geloften werden niet met de gasten gedeeld, maar uitgesproken tijdens een intiem momentje met enkel de fotograaf als getuige. Geen dansfeest tot in de vroege uurtjes, maar uitgebreid tafelen onder de bomen - een volledig veggie, gluten- en lactosevrij menu bovendien. Een trouwjurk die 'next generation bride' ademde. I loved every single part of it.

De grootste uitdaging tijdens dit feest was de zon. Mocht je het vergeten zijn: hartje augustus 2022 was het heet. Foorheet. We zorgden last-minute voor extra parasols en startten de opbouw in alle vroegte nog voor zeven uur, om de schroeiende hitte voor te zijn. Sommige kaarsen smolten nog voor ze aangestoken konden worden. De limonadetaps waren té snel leeg. En het grondwater om het toilet door te spoelen was op. En dat was nog nooit gebeurd. Maar onder de bomen, daar heerste vooral de warmte van het gezelschap van Elise en Niels. De lachsalvo's en het gekletter van bestek op borden. Daar onder de bomen was het - zelfs bij 33 graden - heerlijk vertoeven. 

leveranciers

styling : Seasons of love

locatie : Klooster 12

fotograaf : Sofie Van Hoogten

catering : Anske's kitchen
rentals :
Femat & Seasons of love

bottom of page